Squarespace udvikling og rådgivning

Squarespace på dansk – support, SEO og tilpasning

Søger du hjælp til din Squarespace hjemmeside i Danmark? Kontakt vores erfarne team og få hjælp på dansk til Squarespace udvikling og rådgivning.

Squarespace er en website builder og alt-i-én marketing-løsning. Bag Squarespace står et kæmpe hold af webudviklere og designere, som konstant udvikler på platformen med det mål at gøre ikke-tekniske brugere i stand til selv at skabe flotte hjemmesider.

Du starter dit Squarespace site op ved at vælge en af deres mange fine skabeloner og går derefter i gang med at oprette dit eget indhold og tilpasse opsætningen. Du kan også starte med din egen “skræddersyede” template, hvor du vælger, hvilke sider dit site skal indeholde samt farvepalette og font(e).

Mange års erfaring med Squarespace og webudvikling

Modsat med WordPress skal du ikke bekymre dig om plugins, temaer, opdateringer, back-up og sikkerhed. Alt det bliver varetaget af Squarespace, så du kan koncentrere dig om at skabe indhold og lækre detaljer, der fører dine kunder derhen, hvor du ønsker dem.

Du tilpasser din stil og dit udtryk via de mange indstillinger under Design-fanen. Konfigurationsmulighederne er dog ikke tilstrækkelige i alle tilfælde, og det er ofte her vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig i mål med de mange muligheder for at tilpasse Squarespace for webudviklere.

Er du i tvivl om Squarespace er det rette valg?

Flere og flere vælger Squarespace til deres hjemmeside, og i mange tilfælde er Squarespace et godt og solidt valg. Men til nogle projekter giver det bedre mening med en WordPress-løsning. WordPress vil alt andet lige være at foretrække, hvis du har brug for en skræddersyet webshop, et større multi-language site eller masser af tilpasninger til mange forskellige indholdstyper.

Ring til Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om Squarespace og din forretning.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Køb et par timer eller et 10-timers klippekort

Vi hjælper ofte vores kunder med styling med CSS. Vi benytter Squarespace’s standardfunktioner, hvor det giver mening. Med skræddersyede løsninger binder vi enderne sammen og skaber den sidste finish.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Disse ydelser hjælper vi ofte vores Squarespace kunder med

Valg af platform og opsætning

Vi rådgiver om valg af den rette platform og sørger for at I bruger de rette byggeklodser, så I kommer godt fra start med jeres hjemmesideprojekt.

Brug Squarespace effektivt

Squarespace er nemt at gå til, men de mange muligheder kan også være overvældende. Vi hjælper jer med at bruge de rette elementer og laver tilpasninger, som giver arbejdet med jeres site et løft.

Design og mobiloptimering

Vi hjælper jer med at få jeres site til at se lækkert ud – både på desktop og mobil. Meget kan klares ved best practice brug af Squarespace, men nogle tilpasninger kræver kode. Vi hjælper jer både med best practice og kodning.

Forbind Squarespace med dit .dk-domæne

Vi forbinder jeres Squarespace site med jeres danske domæne og sørger for at teknikken spiller.

Sprogversionering / oversættelse

Vi hjælper jer med at oversætte jeres site til engelsk, tysk, fransk, spansk etc. via den Squarespace-anbefalede Multi-language-løsning Weglot.

Med den rette opsætning kommer jeres sprogversioneringer til at ligge på subdomæner, hvilket er en fordel for jeres SEO.

SEO & Squarespace

Hvordan taler og tænker jeres kunder? Hvad søger de på? Hvor stor er konkurrencen på søgeordene, og hvor stor er den månedlige søgevolumen?

Med vores søgeordsanalyse hjælper vi jer med at finde frem til jeres vigtigste søgeord. I ved, hvordan jeres kunder tænker og taler. Vi ved, hvordan de agerer på nettet. Sammen har vi de rette ingredienser til at veksle klik til kunder.

Om din Squarespace konsulent

Mads Gram-Hansen

Webudvikler og marketingspecialist

Din primære Squarespace konsulent hos God Kommunikation er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med Squarespace og webudvikling. Han hjælper også sine kunder med markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i Squarespace for UCL, Digizuite, Den Korte Live, Hove og mange flere.

“Mads is a responsive and thoughtful developer. With a clear brief for the project, we were able to iterate quickly, with Mads offering advice and guidance on optimising and maintaining the site after go-live.​”

Marli Roode
Marketing Executive, UNIwise

Cases

Se herunder nogle af vores Squarespace hjemmesideprojekter. Find flere af vores projekter under referencer.

Et udpluk af vores kunder