Squarespace på dansk – support, SEO og tilpasning

Søger du hjælp til din Squarespace hjemmeside i Danmark? Skal din template tilpasses? Ønsker du en .dk-adresse? Skal tekster oversættes til dansk? Vi hjælper dig i mål med kodning og know-how.

Squarespace er en såkaldt website builder. Bag Squarespace står et hold af dygtige webudviklere og designere. Du vælger en af deres mange stilrene templates og går derefter i gang med at udskifte demo-indholdet med dit eget indhold.

Modsat med WordPress skal du ikke bekymre dig om plugins, temaer, opdateringer, back-up og sikkerhed. Hele pakken bliver varetaget af Squarespace, hvilket du til gengæld betaler et månedligt abonnement for (fra 12$ om måneden).

Ønsker du at tilpasse din template, er det først og fremmest muligt via de mange indstillinger under Site Styles. Konfigurationsmulighederne er dog ikke tilstrækkelige i alle tilfælde, og her hjælper vi dig i mål med de mange muligheder for at tilpasse Squarespace for webudviklere.

Nørd-advarsel: Oftest laver vi styling med CSS og ekstra funktioner med JavaScript. I sjældne tilfælde kan skabelonændringer i Developer Mode være nødvendigt.

Vi kan hjælpe dig med at:

  • vælge den bedst egnede template til dit site
  • tilpasse dit site, så det ser ud som du ønsker det
  • undgå at spilde for meget tid på at rode med teknikken
  • oversætte tekst til dansk (fx datoer og andre systemtekster)
  • forbinde Squarespace med dit .dk-domæne
  • komme højere op på Google (SEO)
  • få afstemt rollerne i din markedsføring mellem hjemmesiden, dine sociale medier, nyhedsbrev, annoncering, presse og offline aktiviteter
  • sikre at dit site gør hvad det skal ift. din business

Er du i tvivl om Squarespace er det rette valg?

I mange tilfælde er Squarespace et glimrende valg. I andre tilfælde giver det bedre mening med en WordPress-løsning.

Ring til Mads Gram-Hansen på 5151 3298 og lad os tage en snak om Squarespace og din forretning.

God Kommunikation er Squarespace Circle Member

God Kommunikation er Squarespace Circle Member

Som Squarespace Circle Member kan vi tilbyde dig 20% rabat på første år, 6 måneders gratis prøveperiode (modsat 2 uger), tidlig viden om nye funktioner og prioriteret support fra Squarespace.

Squarespace cases