Squarespace på dansk – support, SEO og tilpasning

Søger du hjælp til din Squarespace hjemmeside i Danmark? Skal din template tilpasses? Ønsker du en .dk-adresse? Skal tekster oversættes til dansk? Vi hjælper dig i mål med dit projekt.

Squarespace er en website builder og alt-i-én løsning. Bag Squarespace står et hold af dygtige webudviklere og designere, som konstant udvikler på platformen med det mål at gøre ikke-tekniske brugere i stand til selv at skabe flotte hjemmesider.

Du vælger en af deres mange fine designs og går derefter i gang med at udskifte demo-indholdet med dit eget indhold.

Modsat med WordPress skal du ikke bekymre dig om plugins, temaer, opdateringer, back-up og sikkerhed. Alt det bliver varetaget af Squarespace, så du kan koncentrere dig om at skabe indhold og lækre detaljer, der fører dine kunder derhen, hvor du ønsker dem.

Du tilpasser din stil og dit udtryk via de mange indstillinger under Design. Konfigurationsmulighederne er dog ikke tilstrækkelige i alle tilfælde, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig i mål med de mange muligheder for at tilpasse Squarespace for webudviklere.

Vi hjælper ofte vores kunder med styling med CSS og ekstra funktioner med JavaScript. Vi benytter Squarespace’s standardfunktioner, hvor det giver mening, men ofte kan et site have gavn af en lille mængde custom kodning, som binder enderne sammen.

Vi kan hjælpe dig med at

  • vælge den bedst egnede template og opsætning til dit site
  • bruge Squarespace mest effektivt
  • tilpasse dit site, så det ser ud som du ønsker det
  • oversætte tekst til dansk (fx datoer, formularer og andre systemtekster)
  • forbinde Squarespace med dit .dk-domæne

Vi kan også hjælpe dig med at

  • designe og udvikle sider, der virker
  • komme højere op på Google (SEO)
  • få afstemt rollerne i din markedsføring mellem hjemmesiden, dine sociale medier, nyhedsbrev, annoncering, presse og offline aktiviteter
  • sikre at dit site gør hvad det skal ift. din business
  • kvalitetssikre dit indhold og skabe nyt indhold for dig

Er du i tvivl om Squarespace er det rette valg?

Flere og flere vælger Squarespace til deres hjemmeside, og i mange tilfælde er Squarespace et godt og solidt valg. Men til nogle projekter giver det bedre mening med en WordPress-løsning. WordPress vil alt andet lige være at foretrække, hvis du har brug for en skræddersyet webshop, et større multi-language site eller masser af tilpasninger til mange forskellige indholdstyper.

Ring til Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om Squarespace og din forretning.

5151 3298

Du finder vores priser her. Vi hjælper vores kunder med ad hoc tilpasninger, længerevarende samarbejde på klippekort eller udvikling af hjemmeside på fast pris.

Som Squarespace Circle Member kan vi tilbyde dig 20% rabat på første år, 6 måneders gratis prøveperiode (modsat 2 uger), tidlig viden om nye funktioner og prioriteret support fra Squarespace.

Squarespace cases