Squarespace på dansk – support, SEO og tilpasning

Søger du hjælp til din Squarespace hjemmeside i Danmark? Skal din template tilpasses? Ønsker du en .dk-adresse? Skal tekster oversættes til dansk? Vi hjælper dig i mål med kodning og know-how.

Squarespace er en lækker website builder og alt-i-én løsning. Bag Squarespace står et hold af dygtige webudviklere og designere, som konstant udvikler nye skabeloner og værktøjer med det mål, at ikke-tekniske brugere selv kan være kreative og skabe flotte hjemmesider.

Du vælger en af de mange stilrene templates og går derefter i gang med at udskifte demo-indholdet med dit eget indhold.

Modsat med WordPress skal du ikke bekymre dig om plugins, temaer, opdateringer, back-up og sikkerhed. Hele pakken bliver varetaget af Squarespace, hvilket du til gengæld betaler et mindre månedligt abonnement for at få adgang til.

Ønsker du at tilpasse din template, er det først og fremmest muligt via de mange indstillinger under Site Styles. Konfigurationsmulighederne er dog ikke tilstrækkelige i alle tilfælde, og her hjælper vi dig i mål med de mange muligheder for at tilpasse Squarespace for webudviklere.

Det kan dreje sig om styling med CSS og ekstra funktioner med JavaScript. I sjældne tilfælde kan skabelonændringer i Developer Mode være nødvendigt.

Vi kan hjælpe dig med at

  • vælge den bedst egnede template til dit site
  • tilpasse dit site, så det ser ud som du ønsker det
  • undgå at spilde for meget tid på at rode med teknikken
  • oversætte tekst til dansk (fx datoer og andre systemtekster)
  • forbinde Squarespace med dit .dk-domæne
  • komme højere op på Google (SEO)
  • få afstemt rollerne i din markedsføring mellem hjemmesiden, dine sociale medier, nyhedsbrev, annoncering, presse og offline aktiviteter
  • sikre at dit site gør hvad det skal ift. din business

Er du i tvivl om Squarespace er det rette valg?

I mange tilfælde er Squarespace et glimrende valg. I andre tilfælde giver det bedre mening med en WordPress-løsning. Det kan fx være, hvis du har brug for en skræddersyet webshop, et multi-language site eller masser af tilpasninger til dine forskellige indholdstyper.

Ring til Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om Squarespace og din forretning.

5151 3298

Du finder vores priser her. Vi hjælper vores kunder med smårettelser, længerevarende samarbejde på klippekort eller udvikling af hjemmeside på fast pris.

Som Squarespace Circle Member kan vi tilbyde dig 20% rabat på første år, 6 måneders gratis prøveperiode (modsat 2 uger), tidlig viden om nye funktioner og prioriteret support fra Squarespace.

Squarespace cases