WordPress kursus i Odense

På WordPress kurset i Odense lærer du at bygge din egen hjemmeside, mens du bliver klogere på WordPress og det populære tema Divi. Vel mødt!

Når du møder op til WordPress kurset i Odense, har vi gjort et site klar til dig med WordPress og Divi-temaet installeret.

Efter en kort forventningsafstemning og intro til WordPress og Divi går du i gang med at bygge dit eget WordPress-site. Undervejs giver underviseren tips og råd samt anviser forskellige løsningsmuligheder. Der vil være rigeligt med ekstraopgaver til de hurtige og dem som allerede har erfaring med at lave hjemmesider.

Vi optager max 3 deltagere pr. kursus for at vi så vidt muligt kan tilpasse undervisningen til kursisternes niveau og behov.

Du vil have adgang til at arbejde videre på dit test-site i op til 3 måneder efter kurset.

Kursusindhold (vejledende)

Tilmeld dig et kursus ved God Kommunikation og få hjælp til…

1. Forstå WordPress og Divi

Hvad er et tema? Hvad er et child-tema og hvornår er det vigtigt at bruge?

Hvordan vælger jeg de rette plugins? Hvornår skal jeg bruge plugin, og hvornår skal jeg lade være? Hvad betyder mine valg i dag for opdatering og sikkerhed i fremtiden?

2. Design header med logo og menu

Lær at tilpasse headeren. Skal headeren være fast eller forsvinde når man scroller? Hvordan skal den se ud på mobil?

Du lærer at indsætte dit eget logo eller et fra vores dummy-indhold. Du vælger hvordan menuen skal se ud og lærer at tilføje punkter til menuen.

3. Byg og design landingsside

Lær at oprette flotte landingssider. En landingsside er der hvor du konverterer dine besøgende til kunder. Fx er denne side landingsside for vores WordPress-kursus.

Du lærer at oprette siden, tilføje billeder, links, knapper og andre elementer, som får dine besøgende til at handle med dig.

4. Design skabelon til blogindlæg / nyhed / case

Lær at oprette blogindlæg eller case. Også selv om dit site ikke skal have en blog eller nyheder, er det godt at kende forskellen i WordPress på sider og indlæg.

Du lærer at oprette indlægget, tilføje billeder, citater og andre elementer, som gør dine indlæg interessante og værd at komme tilbage til.

5. Byg forside

Lær at oprette og tilpasse din forside – det første mange af dine besøgende møder.

Du lærer at oprette forsiden og tilføje billeder, tekst og knapper. Du får også en forståelse for dynamiske elementer som seneste indlæg, kommende begivenheder og udvalgte produkter.

6. Design og opret footer

Lær at oprette dit sites footer, som er det sidste dine besøgende ser på dine sider. Giv dem fx nem adgang til kontaktinfo og dine vigtigste sider.

Du lærer at oprette din footer med forskellige indholdsområder og elementer.

Næste kursus

22. august 2024 kl. 9-14

Coworking Plus
Kochsgade 31D
5000 Odense C

Pris

2.000 kr. ekskl. moms

Tilmeld dig kurset

Efter din tilmelding modtager du en faktura på kursusprisen. Din tilmelding og plads på holdet er gældende, når fakturaen er betalt.

Ved afbud senest en 1 uge før kurset refunderes kursusprisen.

Praktisk info

  • Tid til den enkelte – max 3 deltagere
  • Det populære Divi-tema følger med
  • Kursusmateriale er tilgængeligt på det tilhørende kursussite GoDivi
  • Forplejning: frokost fra Noahs Odense, frugt, kaffe/the og vand
  • Deltagere medbringer egen computer og gåpåmod

Om underviseren

Mads Gram Hansen

Webudvikler og marketingspecialist

Din underviser på kurset er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress og webudvikling. Han hjælper også sine kunder med markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for Danske HF & VUC, Rigshospitalet, DSU, Natureventyr, UCL, Stagbird, Textilskolen og mange flere.

Er du i tvivl om kurset er det rette for dig, eller kan du bedre en anden dag? Ring til Mads på 5151 3298 og hør nærmere.

“Samarbejdet med Mads og God Kommunikation har været upåklageligt. Vores indledende design, tanker og idéer blev i løbet af få timer til en platform, som vi med lidt kompetent vejledning selv kunne gå i gang med at folde ud i form, design og indhold.​”

Dennis Teilmann Maigaard
Direktør, Natureventyr

Et udpluk af vores kunder