Søgemaskineoptimering

Kom højere op på Google

Jeres kunder bruger Google - men finder de jer, når de søger? Vi hjælper jer mod toppen af Google på de rette søgninger og optimerer jeres hjemmeside.

Søgemaskineoptimering handler grundlæggende om at forstå jeres kunders behov og sprog. Hvad efterspørger de, og hvilke ord bruger de, når de søger? Når I ved det, kan I skrive tekster, som indeholder kundernes søgeord og giver dem det de efterspørger.

Skal I have en content marketing strategi, som får jer højere op på Google? Skal jeres tekster forbedres? Skal teknikken bag opdateres? Ville en ny hjemmeside hjælpe?

Leder I efter en professionel og stabil SEO-konsulent?

God Kommunikation udvikler professionelle hjemmesider – fundamentet for god SEO. I samme ombæring hjælper vi ofte vores kunder med at analysere og implementere effektiv søgemaskineoptimering.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

SEO på klippekort

Ved arbejde med SEO og løbende tilpasning af hjemmeside, optimering, videreudvikling, support og sparring tilbyder vi adgang til vores ydelser på 10-timers klippekort til 900 kr. i timen.

Ved udvikling af ny hjemmeside tilbyder vi fast pris.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Sådan arbejder vi med SEO

1. Analyse af jeres kunders søgninger

Hvordan taler og tænker jeres kunder? Hvad søger de på? Hvor stor er konkurrencen på søgeordene, og hvor stor er den månedlige søgevolumen?

Med vores søgeordsanalyse hjælper vi jer med at finde frem til jeres vigtigste søgeord. I ved, hvordan jeres kunder tænker og taler. Vi ved, hvordan de agerer på nettet. Sammen har vi de rette ingredienser til at veksle klik til kunder.

2. Strategi for de søgninger I vil findes på

Når vi kender jeres kunders søgemønstre, konkurrencen om at komme til tops og jeres potentiale, kan vi lave en strategi for at optimere jeres placering på Google på jeres udvalgte søgeord.

3. Eksekvering: Tilpasning af sider og teknikken bag

Vi forbedrer jeres tekster og teknikken bag. Vi laver en indholdsstrategi og bygger evt. nye sider til jeres hjemmeside, hvis det kan forbedre jeres resultater.

Derpå evaluerer vi resultaterne, tilpasser og laver nye tiltag.

Om udvikleren

Mads Gram-Hansen

Webudvikler og marketingspecialist

Din primære udvikler hos God Kommunikation er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress og webudvikling. Han hjælper også sine kunder med markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for Danske HF & VUC, Rigshospitalet, DSU, Natureventyr, UCL, Stagbird, Textilskolen og mange flere.

På de fleste hjemmeside-projekter samarbejder vi med en grafisk designer om kundens visuelle identitet og design af hjemmesiden.

Et udpluk af vores kunder

“Samarbejdet med Mads / God Kommunikation er effektivt, ukompliceret og meget tillidsskabende i takt med at Mads gang på gang leverer god kvalitet til aftalt tid.”

Jørn Petersen, Kursuschef
Udviklingscenter Syd

Cases

Se herunder nogle af vores hjemmesideprojekter, hvor vi har hjulpet vores kunder med bedre placeringer på Google. Find flere af vores projekter under referencer.