Om God Kommunikation

Webudvikling & effektiv marketing

God Kommunikation er Mads Gram-Hansens web- og kommunikationsfirma i Odense. Vi laver hjemmesider, SEO, indholdsproduktion og strategisk rådgivning.

I finder God Kommunikation i kontorfællesskabet Coworking Plus, hvor vi deler et par glasbure med andre marketingspecialister.

Vi implementerer løsninger på klippekort eller på fast pris. Det kommer an på opgavens art.

Vi foretrækker det faste samarbejde, hvor vi lærer hinandens styrker at kende.

Strategisk samarbejde med specialister

God Kommunikation samarbejder med dygtige designere, fotografer, tekstforfattere, annonceringskonsulenter, video-folk, dronepiloter, programmører mm.

Som kunde hos God Kommunikation får I adgang til vores stærke netværk af freelancere.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Om Mads Gram-Hansen

Mads Gram-Hansen

Webudvikler og marketingspecialist

Din primære kontaktperson hos God Kommunikation er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress, Squarespace og webudvikling.

Han hjælper også sine kunder med markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for Rigshospitalet, DSU, Natureventyr, UCL, ALFF, Textilskolen og mange flere.

På de fleste hjemmeside-projekter samarbejder vi med en grafisk designer om kundens visuelle identitet og design af hjemmesiden.

“Jeg er meget glad for resultatet og hjemmesiden fungerer præcis som den skal. Designet er strømlinet, tilgængeligt og ligetil – og jeg har kun modtaget ros fra alle udefrakommende besøgende.​”

Niklas Meier
Personlig træner, Niklas Meier

Et udpluk af vores kunder