Om God Kommunikation og Mads Gram-Hansen

God Kommunikation er Mads Gram-Hansens web- og kommunikationsfirma i Odense. Vi laver hjemmesider, SEO, indholdsproduktion og strategisk rådgivning.

Vi rådgiver vores kunder i brugen af det rette kommunikationsmix. Her kigger vi på, hvem I er, hvilket produkt I vil sælge og hvem jeres kunder er. Hvad er mest effektivt? Nyhedsbreve, hjemmeside-artikler, video, Facebook, annoncering eller det rette mix af disse?

Vi nøjes dog ikke med at rådgive – vi elsker at udføre arbejdet for vores klippekortskunder. Vi laver også arbejde til fast pris, men vi foretrækker det længerevarende, strategiske samarbejde, hvor vi lærer vores kunder at kende.

Strategisk samarbejde med faste freelancere

God Kommunikation samarbejder med dygtige designere, fotografer, tekstforfattere, annonceringskonsulenter, video-folk, dronepiloter, programmører mm. Det gør vi fx, når vi laver hjemmesider, eller når vi med billeder, video og tekst dækker konferencer og laver anden eventkommunikation.

Som kunde hos God Kommunikation får I adgang til vores stærke netværk af freelancere.

Om Mads Gram-Hansen

Mads Gram-Hansen er kandidat i kommunikation fra Københavns Universitet med specialisering i webudvikling fra IT-universitet. En tværfaglig brobygger, som kan kommunikere, kode og designe.

Mads Gram-Hansens styrke i webprojekter er at han forstår og kan udføre hele processen:

  • fra at vælge det rette koncept i den indledende idéfase
  • til at lede projektet sikkert undervejs
  • for at få projektet godt i luften med styr på de store linjer og de små detaljer

Før Mads blev selvstændig med eget firma, samlede han en masse erhvervserfaring op – bl.a. med 7 år som webansvarlig i Gymnasieskolernes Lærerforening og før det som konsulent i Traen Informationssystemer.

Siden 2016 har han gennem God Kommunikation hjulpet små og store virksomheder i hele landet med at optimere deres kommunikation.

Kontakt Mads Gram-Hansen på mads@godkommunikation.dk eller 5151 3298.

Vi tilstræber:

– at vores indsats kan mærkes på jeres bundlinje
– at levere prisvenlige og fagligt solide løsninger