​Marketing på klippekort eller abonnement

Boost dit brand med vores marketing­specialister

Vi hjælper jer med at prioritere jeres indsats, udvikle jeres medier og skabe indhold, der overbeviser.

Med et klippekort eller et abonnement hos God Kommunikation får I en seriøs samarbejdspartner, som hjælper jer med at eksekvere på jeres markedsføringsstrategi, så I kan holde fokus på jeres forretning.

Vi – og vores netværk af håndplukkede marketingspecialister – hjælper jer med webudvikling, SEO, grafiske ydelser, video, drone, tekstforfatning, annoncering og meget mere.

Lad os tage en snak

Vi hjælper store og små virksomheder med løbende arbejde med deres markedsføring og hjemmeside.

Hvad er jeres behov? Lad os tage en snak og se om vi er et godt match.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Marketing på klippekort eller abonnement

Når vi arbejder med jeres markedsføring og hjemmeside, tilbyder vi adgang til vores ydelser på 10-timers klippekort til 900 kr. i timen.

Ønsker I et tættere samarbejde, tilbyder vi et abonnement til 25.000 kr. om måneden. Projekter og opgaver sættes i system, og vi arbejder på én opgave af gangen med en typisk leveringstid på 3-4 dage.

I kan opsige/pause når som helst og fortsætte med at bruge vores ydelser indtil perioden slutter.

Ved udvikling af ny hjemmeside tilbyder vi fast pris.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Disse ydelser hjælper vi jer med

Webudvikling, support og instruktion

Arbejdet med hjemmesider er vores kernekompetence og fundamentet for, hvordan vi flytter vores kunders markedsføring og brand.

Vi arbejder i Divi/WordPress og Squarespace.

SEO

Udvikling og optimering af hjemmeside og SEO hænger tæt sammen. Derfor er webudvikling og SEO vores to primære ydelser.

Når vi arbejder med SEO undersøger vi, hvordan jeres kunder taler og tænker. Hvad søger de på? Hvor stor er konkurrencen på søgeordene, og hvor stort er potentialet målt på den månedlige søgevolumen (og hvem der søger)?

Med vores søgeordsanalyse hjælper vi jer med at finde frem til jeres vigtigste søgeord. Derefter laver vi en plan, hvor investeringen står mål med det forventede afkast. 

Visuel identitet og grafiske ydelser

Vi har samarbejde med de dygtigste designere, som for vores kunder både leverer dag-til-dag grafiske ydelser og ny visuel identitet samt wireframes/skitser til hjemmesider.

Video, drone og foto

I vores kontormiljø sidder dygtige video- og fotofolk, som vi har daglig dialog med. Det sikrer at vi kan hjælpe vores kunder med alt fra store produktioner til enkelte shoots.

Tekstforfatning

Ord skaber brands. Når vores kunder har brug for tekstforfatning, kan vi trække på vores samarbejde med dygtige tekstforfattere og oversættere.

Om udvikleren

Mads Gram-Hansen

Webudvikler og marketingspecialist

Din primære udvikler hos God Kommunikation er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress og webudvikling. Han hjælper også sine kunder med markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for Danske HF & VUC, Rigshospitalet, DSU, Natureventyr, UCL, Stagbird, Textilskolen og mange flere.

På de fleste hjemmeside-projekter samarbejder vi med en grafisk designer om kundens visuelle identitet og design af hjemmesiden.

Et udpluk af vores kunder

“Jeg modtager virkelig mange rosende ord omkring hjemmesiden.
Det er virkelig fedt – og det giver en specielt fed følelse for mig at sende ud som mit ansigt ud ad til! Flere har netop sagt at det indtryk den giver, styrker deres fornemmelse af min faglighed og seriøsitet.”

Peter Houmann
Ejer og familie- & psykoterapeut, ALFF