WordPress udvikling

Få styr på jeres WordPress & Divi site

Med WordPress kan du hurtigt få bygget en webløsning, der matcher dine krav. Vi sørger for at løsningen også er lækker og solidt bygget.

God Kommunikation hjælper store og små virksomheder med deres WordPress-hjemmesider.

Når vi laver en ny hjemmeside i WordPress, bruger vi temaet Divi, som er et af de mest udbredte temaer. Vi har gennem mange år specialiseret os i og bygget komponenter til Divi.

Derfor kan vi levere solide og prisvenlige løsninger – uden brug af unødvendige plugins (som skal opdateres, kan fejle og vil sløve jeres site).

Leder I efter en professionel og stabil WordPress-konsulent?

God Kommunikation udvikler professionelle hjemmesider. Det er vores passion, men vi er ligeså passioneret omkring det daglige arbejde med at rådgive og supportere vores kunder, så de får udnyttet potentialet i deres hjemmesider.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Fast pris eller klippekort

Ved udvikling af ny hjemmeside tilbyder vi fast pris.

Ved løbende tilpasning, optimering, videreudvikling, support og sparring tilbyder vi adgang til vores ydelser på klippekort eller på abonnement.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Om udvikleren

Mads Gram-Hansen

Webudvikler og marketingspecialist

Din primære udvikler hos God Kommunikation er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress og webudvikling. Han hjælper også sine kunder med markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for Danske HF & VUC, Rigshospitalet, DSU, Natureventyr, UCL, Stagbird, Textilskolen og mange flere.

På de fleste hjemmeside-projekter samarbejder vi med en grafisk designer om kundens visuelle identitet og design af hjemmesiden.

“God Kommunikation kan klart anbefales, hvis du vil have den helt rigtige løsning på et WordPress site med fokus på både god UX, hastighed og søgemaskineoptimering.​”

Malte Lange
Ejerleder, Lead Your Way

Et udpluk af vores kunder