WordPress kursus i Odense

Dette WordPress dagskursus er for dig, der vil lære at bygge dit eget site og blive bedre klædt på til at lede WordPress-projekter. På kursusdagen bygger du dit eget site og bliver introduceret til centrale områder i WordPress og temaet Divi.

Nyhed! En skræddersyet udgave af WordPress kurset tilbydes også som undervisning 1-til-1 tilpasset dine behov.

Se mere her: WordPress 3-timers kursus

Når du møder op til WordPress kurset i Odense, har vi gjort et site klar til dig med WordPress og Divi-temaet installeret. Og så skal vi i gang med at bygge! Efter kurset kan du bygge videre på dit site og installere det på dit eget domæne, når du er klar.

Efter en kort forventningsafstemning og intro til WordPress og Divi går du i gang med at bygge dit eget WordPress-site. Du vil lære, mens du bygger – med tips og råd fra underviseren. Der vil være rigeligt med ekstraopgaver til de hurtige og dem som allerede har noget erfaring med at lave hjemmesider.

Vi optager max 3 deltagere pr. kursus. Det er vigtigt for os, at vi får skabt et godt arbejdsrum, at der er mulighed for at tilpasse undervisningen til kursisternes behov og at underviseren har god tid til at hjælpe alle deltagere.

Du vil i 3 måneder efter kurset have adgang til at arbejde videre på dit test-site.

Kursusindhold (vejledende)

Hvad er et tema? Hvad er et child-tema og hvorfor er det vigtigt?

Hvordan vælger jeg de rette plugins? Hvornår skal jeg bruge plugin, og hvornår skal jeg lade være? Hvad betyder mine valg i dag for opdatering og sikkerhed i fremtiden?

Lær at tilpasse headeren. Skal headeren være fast eller forsvinde når man scroller? Hvordan skal den se ud på mobil?

Du lærer at indsætte dit eget logo eller et fra vores dummy-indhold. Du vælger hvordan menuen skal se ud og lærer at tilføje punkter til menuen.

Lær at oprette flotte landingssider. En landingsside er der hvor du konverterer dine besøgende til kunder. Fx er denne side landingsside for vores WordPress-kursus.

Du lærer at oprette siden, tilføje billeder, links, knapper og andre elementer, som får dine besøgende til at handle med dig.

Lær at oprette blogindlæg eller case. Også selv om dit site ikke skal have en blog eller nyheder, er det godt at kende forskellen i WordPress på sider og indlæg.

Du lærer at oprette indlægget, tilføje billeder, citater og andre elementer, som gør dine indlæg interessante og værd at komme tilbage til.

Lær at oprette og tilpasse din forside – det første mange af dine besøgende møder.

Du lærer at oprette forsiden og tilføje billeder, tekst og knapper. Du får også en forståelse for dynamiske elementer som seneste indlæg, kommende begivenheder og udvalgte produkter.

Lær at oprette dit sites footer, som er det sidste dine besøgende ser på dine sider. Giv dem fx nem adgang til kontaktinfo og dine vigtigste sider.

Du lærer at oprette din footer med forskellige indholdsområder og elementer.

Om underviseren

Din underviser er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress og webudvikling. Han har også et godt blik for markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for RigshospitaletDSU, NatureventyrUCL, ALFFTextilskolen og mange flere.

Kort om kurset

  • Tid til den enkelte – max 3 deltagere
  • Det populære Divi-tema og nogle af vores layouts følger med i din kopi
  • Kursusmateriale på det tilhørende kursussite GoDivi
  • Forplejning: frugt, frokost, kaffe/the og vand
  • Deltagere medbringer egen computer og gåpåmod

Tid

Kurset starter kl. 9 og slutter kl. 15.

Næste kursusdato:

Onsdag d. 11. maj 2022

Sted

Kurset afholdes i fine rammer på
Coworking Plus på Kochsgade 31D, Odense C
.

Pris

Pris: 2.500 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Tilmeld dig WordPress-kurset:

Tilmeld dig onsdag d. 11. maj 2022

Fortæl gerne, hvad du forventer at bruge kurset til, og om du har nogle specifikke ønsker.

Når du tilmelder dig, modtager du en faktura på kursusprisen. Din tilmelding og plads på holdet er gældende, når fakturaen er betalt.

Ved afbud senest en 1 uge før kurset refunderes kursusprisen.

Kontakt

Er du i tvivl om kurset er det rette for dig, eller kan du bedre en anden dag? Ring til Mads på 5151 3298 og hør nærmere.