WordPress kursus i Odense

Dette WordPress dagskursus er for dig, der vil lære at bygge dit eget site og blive bedre klædt på til at lede WordPress-projekter. På kursusdagen bygger du dit eget site og bliver introduceret til centrale områder i WordPress og temaet Divi.

Nyhed! WordPress kurset tilbydes nu som fjernundervisning 1-til-1 tilpasset dine behov.

Se mere her: WordPress online kursus

Når du møder op til kurset, har vi gjort et site klar til dig med WordPress og Divi-temaet installeret. Og så skal vi i gang med at bygge! Efter kurset kan du bygge videre på dit site og installere det på dit eget domæne, når du er klar.

Efter en kort forventningsafstemning og intro til WordPress og Divi går du i gang med at bygge dit eget WordPress-site. Du vil lære, mens du bygger – med tips og råd fra underviseren. Der vil være rigeligt med ekstraopgaver til de hurtige og dem som allerede har noget erfaring med at lave hjemmesider.

Vi optager max 3 deltagere pr. kursus. Det er vigtigt for os, at vi får skabt et godt arbejdsrum, og at underviseren har god tid til at hjælpe alle deltagere.

Du vil i 3 måneder efter kurset have adgang til at arbejde videre på dit test-site.

Kursusindhold (vejledende)

Hvad er et tema? Hvad er et child-tema og hvorfor er det vigtigt?

Hvordan vælger jeg de rette plugins? Hvornår skal jeg bruge plugin, og hvornår skal jeg lade være? Hvad betyder mine valg i dag for opdatering og sikkerhed i fremtiden?

Lær at tilpasse headeren. Skal headeren være fast eller forsvinde når man scroller? Hvordan skal den se ud på mobil?

Du lærer at indsætte dit eget logo eller et fra vores dummy-indhold. Du vælger hvordan menuen skal se ud og lærer at tilføje punkter til menuen.

Lær at oprette flotte landingssider. En landingsside er der hvor du konverterer dine besøgende til kunder. Fx er denne side landingsside for vores WordPress-kursus.

Du lærer at oprette siden, tilføje billeder, links, knapper og andre elementer, som får dine besøgende til at handle med dig.

Lær at oprette blogindlæg. Også selv om dit site ikke skal have en blog eller nyheder, er det godt at kende forskellen i WordPress på sider og indlæg.

Du lærer at oprette indlægget, tilføje billeder, citater og andre elementer, som gør dine indlæg interessante og værd at komme tilbage til.

Lær at oprette og tilpasse din forside – det første mange af dine besøgende møder.

Du lærer at oprette forsiden og tilføje billeder, tekst og knapper. Du får også en forståelse for dynamiske elementer som seneste indlæg, kommende begivenheder og udvalgte produkter.

Lær at oprette dit sites footer, som er det sidste dine besøgende ser på dine sider. Giv dem fx nem adgang til kontaktinfo og dine vigtigste sider.

Du lærer at oprette din footer med forskellige indholdsområder og elementer.

Om underviseren

Du vil blive undervist af webkonsulent Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress og webudvikling. Han har også et godt blik for markedsføring og SEO. Han har bl.a. udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for DSU, Natureventyr og UCL.

Kort om kurset

  • Tid til den enkelte – max 3 deltagere
  • Det populære Divi-tema og nogle af vores layouts følger med i din kopi
  • Kursusmateriale på det tilhørende kursussite GoDivi
  • Forplejning: frugt, frokost, kaffe/the og vand
  • Deltagere medbringer egen computer og gåpåmod

Tid

Kurset varer 1 dag. Næste kursusdato:

Sted

Kurset afholdes i fine rammer på
Coworking Plus på Kochsgade 31D, Odense C
.

Pris

Pris: 3.000 kr. ekskl. moms

Tilmelding

Tilmeld dig pr. mail til kurset. Vælg dato:

7. oktober 2020

Fortæl gerne, hvad du forventer at bruge kurset til, og om du har nogle specifikke ønsker.

Tilmeldingen er gældende, når fakturaen er betalt. Ved afbud senest en 1 uge før kursusstart refunderes halvdelen af kursusprisen.

Kontakt

Er du i tvivl om kurset er det rette for dig? Ring til Mads på 5151 3298 og hør nærmere.