Aula hjemmeside rådgivning og implementering

Få hjælp til at oprette og redigere jeres hjemmeside i Aula. Vi hjælper jer hurtigt og effektivt med vores erfaring fra Aula og hundredvis af webprojekter.

Har I brug for hjælp til at bygge jeres skoles eller institutions Aula hjemmeside? Vil I kommunikere klarere til kommende forældre på skolen?

Vi rådgiver jer om mulighederne og hjælper jer med at få styr på jeres hjemmeside. Vi hjælper jer med at oprette undersider, menu, forside og styrke jeres visuelle og skriftlige kommunikation.

Vi kender mulighederne og begrænsningerne i Aula hjemmesidebyggeren, og vi har overblikket og erfaringen til hurtigt og effektivt at skabe en god løsning for jer.

Sådan hjælper vi jer med jeres Aula hjemmeside

Basispakken er 2 timer til en timepris på 1.100 kr. Her kan vi:

  • rådgive jer om brug af Aula hjemmesidebyggeren
  • hjælpe jer med at komme godt i gang med opbygning af forside, undersider og menu
  • guide jer i best practice på nettet og i Aula hjemmesidebyggeren
  • analysere om I bør vælge en anden hjemmesidebygger end Aula

Fuldpakken er vores populære 10-timers klippekort til en timepris på 800 kr. Her kan vi ydermere:

  • bygge jeres hjemmeside (hvis I har tekst og billeder klar)
  • forbedre jeres indhold
  • skabe en klarere fortælling for jeres primære målgruppe
  • vedligeholde, redigere og opdatere jeres hjemmeside løbende

Og beslutter I jer undervejs for at vælge en anden platform til jeres skoleside, bruger vi den resterende tid på at hjælpe jer godt i gang med enten WordPress eller Squarespace.

Ring til webkonsulent Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om jeres skoles hjemmeside.

5151 3298

Du finder vores priser her. Vi hjælper vores kunder med ad hoc tilpasninger, fast samarbejde på klippekort eller skræddersyet udvikling af ny hjemmeside og visuel identitet.

Læs herunder, hvordan vi hjalp Vonsild Skole med deres Aula-site og deres kommunikation

Som ledelse på Vonsild Skole var vi udfordret på at skulle løfte både det visuelle og det indholdsmæssige udtryk på skolens hjemmeside. I den forbindelse tager vi kontakt til Mads fra God Kommunikation, som hjælper med at se på, hvilke behov vi havde.

Vores oplevelse er, at vi gennem samarbejdet med God Kommunikation har fået en virkelig kompetent og relevant sparring i forhold til at få målrettet vores kommunikation på skolens hjemmeside. Samtidig har God Kommunikation givet os som ledelse mulighed for at arbejde videre med at udvikle vores hjemmeside gennem konkrete forslag til forbedringer og hands on øvelser med at redigere og udbygge vores hjemmeside.

Mads har leveret præcis det vi havde brug for, og vi har fået givet både vores kommunikation og vores hjemmeside et tiltrængt eftersyn.

Jakob Andersen, afdelingsleder, Vonsild Skole