Aula hjemmeside

Få hjælp til jeres hjemmeside i Aula

Få hjælp til at oprette og redigere jeres hjemmeside i Aula. Vi hjælper jer hurtigt og effektivt med vores erfaring fra Aula og hundredvis af webprojekter.

​Har I brug for hjælp til at bygge jeres skoles eller institutions Aula hjemmeside? Vil I kommunikere klarere til kommende forældre på skolen?

Vi rådgiver jer om mulighederne og hjælper jer med at få styr på jeres hjemmeside. Vi hjælper jer med at oprette undersider, menu, forside og styrke jeres visuelle og skriftlige kommunikation.

Vi kender mulighederne og begrænsningerne i Aula hjemmesidebyggeren, og vi har overblikket og erfaringen til hurtigt og effektivt at skabe en god løsning for jer.

Citat fra en Aula-kunde

Som ledelse på Vonsild Skole var vi udfordret på at skulle løfte både det visuelle og det indholdsmæssige udtryk på skolens hjemmeside. I den forbindelse tager vi kontakt til Mads fra God Kommunikation, som hjælper med at se på, hvilke behov vi havde.

Vores oplevelse er, at vi gennem samarbejdet med God Kommunikation har fået en virkelig kompetent og relevant sparring i forhold til at få målrettet vores kommunikation på skolens hjemmeside. Samtidig har God Kommunikation givet os som ledelse mulighed for at arbejde videre med at udvikle vores hjemmeside gennem konkrete forslag til forbedringer og hands on øvelser med at redigere og udbygge vores hjemmeside.

Mads har leveret præcis det vi havde brug for, og vi har fået givet både vores kommunikation og vores hjemmeside et tiltrængt eftersyn.

Jakob Andersen
Afdelingsleder, Vonsild Skole

Lad os tage en snak

Alle gode projekter starter med en snak om rammerne og mulighederne.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Hurtig og professionel

Vi hjælper skoler og institutioner med deres hjemmeside i Aula. 

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Se vores priser her.

Sådan hjælper vi jer med jeres Aula hjemmeside

Basispakken - 2 timer

Basispakken er 2 timer til en timepris på 1.200 kr. Her kan vi:

  • rådgive jer om brug af Aula hjemmesidebyggeren
  • hjælpe jer med at komme godt i gang med opbygning af forside, undersider og menu
  • guide jer i best practice på nettet og i Aula hjemmesidebyggeren
  • analysere om I bør vælge en anden hjemmesidebygger end Aula
Fuldpakken - 10 timer

Fuldpakken er vores populære 10-timers klippekort til en timepris på 900 kr. Her kan vi ydermere:

  • bygge jeres hjemmeside (hvis I har tekst og billeder klar)
  • forbedre jeres indhold
  • skabe en klarere fortælling for jeres primære målgruppe
  • vedligeholde, redigere og opdatere jeres hjemmeside løbende på klippekort

Og beslutter I jer undervejs for at vælge en anden platform til jeres skoleside, bruger vi den resterende tid på at hjælpe jer godt i gang med enten WordPress eller Squarespace.

Andre ydelser

Foruden at hjælpe jer med Aula kan vi generelt give jeres kommunikation et løft. Vi har den erfaring med kommunikation på nettet, som man ikke kan forvente at I besidder. Har I brug for grafisk design, billeder, video mm. trækker vi på vores netværk af professionelle grafiker, fotografer og andre kreative.

Vi hjælper vores kunder med ad hoc tilpasninger, fast samarbejde på klippekort eller skræddersyet udvikling af ny hjemmeside og visuel identitet.

Om udvikleren

Mads Gram-Hansen

Webudvikler og marketingspecialist

Din primære udvikler hos God Kommunikation er webudvikler Mads Gram-Hansen, som har mange års erfaring med WordPress og webudvikling. Han hjælper også sine kunder med markedsføring og SEO. Han har udviklet hjemmesider i WordPress og Divi for Danske HF & VUC, Rigshospitalet, DSU, Natureventyr, UCL, Stagbird, Textilskolen og mange flere.

På de fleste hjemmeside-projekter samarbejder vi med en grafisk designer om kundens visuelle identitet og design af hjemmesiden.

Et udpluk af vores kunder