Få styr på jeres WordPress site

WordPress er ikke uden grund det klart mest udbredte CMS i verden. Med WordPress kan du hurtigt få bygget en webløsning, der matcher dine krav. Vi sørger for at løsningen også er langtidsholdbar og solidt bygget.

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

God Kommunikation hjælper store og små virksomheder med deres WordPress-hjemmesider.

Når vi laver en ny hjemmeside i WordPress, bruger vi temaet Divi, som er et af de allermest populære temaer. Vi har gennem mange år dygtiggjort os i netop dette tema og kan derfor levere solide løsninger uden af det koster en jetjager – og uden brug af unødvendige plugins (som skal opdateres og kan fejle).

Sådan arbejder vi med WordPress

1. Analyse af jeres kunders søgninger

Hvordan taler og tænker jeres kunder? Hvad søger de på? Hvor stor er konkurrencen på søgeordene, og hvor stor er den månedlige søgevolumen?

Med vores søgeordsanalyse hjælper vi jer med at finde frem til jeres vigtigste søgeord. I ved, hvordan jeres kunder tænker og taler. Vi ved, hvordan de agerer på nettet. Sammen har vi de rette ingredienser til at veksle klik til kunder.

2. Strategi for de søgninger I vil findes på

Når vi kender jeres kunders søgemønstre, konkurrencen om at komme til tops og jeres potentiale, kan vi lave en strategi for at optimere jeres placering på Google på jeres udvalgte søgeord.

3. Eksekvering: Tilpasning af sider og teknikken bag

Vi forbedrer jeres tekster og teknikken bag. Vi laver en indholdsstrategi og bygger evt. nye sider til jeres hjemmeside, hvis det kan forbedre jeres resultater.

Derpå evaluerer vi resultaterne, tilpasser og laver nye tiltag.

Et udpluk af vores kunder

“Samarbejdet med Mads / God Kommunikation er effektivt, ukompliceret og meget tillidsskabende i takt med at Mads gang på gang leverer god kvalitet til aftalt tid.”

Jørn Petersen, Kursuschef
Udviklingscenter Syd

Cases

Se herunder nogle af vores hjemmesideprojekter, hvor vi har hjulpet vores kunder med bedre placeringer på Google. Find flere af vores projekter under referencer.

“Med Mads Gram-Hansen har vi fundet den helt rette webkonsulent, som reagerer hurtigt og kompetent på vores ønsker. Vi giver Mads og God Kommunikation vores bedste anbefaling.”

Winnie Lærkelund Hansen, Børnefaglig konsulent
Børns Vilkår

Klippekort

Betal kun for den tid, I bruger.

10 timer: 9.000 kr.

Normal timepris 1.200 kr.
Spar 300 kr. i timen, og få prioriteret adgang til vores ydelser.

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Klippekortet giver jer en seriøs samarbejdspartner, som interesserer sig for jeres brand og jeres mission. Lad os udnytte potentialet i jeres hjemmeside, SEO og marketing.

Få hjælp til:

Webudvkling og løbende tilpasninger

God Kommunikation laver hjemmesider af høj kvalitet. Uanset om I har brug for en ny hjemmeside eller ændringer til jeres nuværende hjemmeside, tager vi gerne en snak med jer om mulighederne.

Support, kurser og sidemandsoplæring

Vi klæder jer på til at redigere og bruge jeres site. Sammen afstemmer vi, hvad I selv kan redigere, og hvad vi skal redigere og tilpasse for jer.

Vi har mange års erfaring med undervisning, sidemandsoplæring og løbende support.

Indhold og visuel identitet

Har I styr på jeres visuelle stil og ordene, der skaber jeres brand?

Med vores marketingspecialister producerer vi grafik, tekst, billede, lyd og video, som matcher jer og jeres målgruppe.

Marketingstrategi

Med vores brede erfaring hjælper vi jer med at prioritere jeres indsats og udvikle jeres kanaler, så de passer til jeres forretning og kunder.

Vi skaber effektfulde kontaktpunkter og indhold, der fænger hos jeres målgruppe.