Squarespace på dansk – support, SEO og tilpasning

Søger du hjælp til din Squarespace hjemmeside i Danmark? Skal din template tilpasses? Ønsker du en .dk-adresse? Skal tekster oversættes til dansk? Vi hjælper dig i mål med dit projekt.

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Squarespace er en website builder og alt-i-én løsning. Bag Squarespace står et hold af dygtige webudviklere og designere, som konstant udvikler på platformen med det mål at gøre ikke-tekniske brugere i stand til selv at skabe flotte hjemmesider.

Du vælger en af deres mange fine designs og går derefter i gang oprette dit eget indhold og tilpasse opsætningen.

Modsat med WordPress skal du ikke bekymre dig om plugins, temaer, opdateringer, back-up og sikkerhed. Alt det bliver varetaget af Squarespace, så du kan koncentrere dig om at skabe indhold og lækre detaljer, der fører dine kunder derhen, hvor du ønsker dem.

Du tilpasser din stil og dit udtryk via de mange indstillinger under Design-fanen. Konfigurationsmulighederne er dog ikke tilstrækkelige i alle tilfælde, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig i mål med de mange muligheder for at tilpasse Squarespace for webudviklere.

Vi hjælper ofte vores kunder med styling med CSS og ekstra funktioner med JavaScript. Vi benytter Squarespace’s standardfunktioner, hvor det giver mening, men ofte kan et site have gavn af en mængde custom kodning, som binder enderne sammen og skaber den sidste finish.

Sådan hjælper vi vores kunder med Squarespace

1. Analyse af jeres kunders søgninger

Hvordan taler og tænker jeres kunder? Hvad søger de på? Hvor stor er konkurrencen på søgeordene, og hvor stor er den månedlige søgevolumen?

Med vores søgeordsanalyse hjælper vi jer med at finde frem til jeres vigtigste søgeord. I ved, hvordan jeres kunder tænker og taler. Vi ved, hvordan de agerer på nettet. Sammen har vi de rette ingredienser til at veksle klik til kunder.

2. Strategi for de søgninger I vil findes på

Når vi kender jeres kunders søgemønstre, konkurrencen om at komme til tops og jeres potentiale, kan vi lave en strategi for at optimere jeres placering på Google på jeres udvalgte søgeord.

3. Eksekvering: Tilpasning af sider og teknikken bag

Vi forbedrer jeres tekster og teknikken bag. Vi laver en indholdsstrategi og bygger evt. nye sider til jeres hjemmeside, hvis det kan forbedre jeres resultater.

Derpå evaluerer vi resultaterne, tilpasser og laver nye tiltag.

Et udpluk af vores kunder

“Samarbejdet med Mads / God Kommunikation er effektivt, ukompliceret og meget tillidsskabende i takt med at Mads gang på gang leverer god kvalitet til aftalt tid.”

Jørn Petersen, Kursuschef
Udviklingscenter Syd

Cases

Se herunder nogle af vores hjemmesideprojekter, hvor vi har hjulpet vores kunder med bedre placeringer på Google. Find flere af vores projekter under referencer.

“Med Mads Gram-Hansen har vi fundet den helt rette webkonsulent, som reagerer hurtigt og kompetent på vores ønsker. Vi giver Mads og God Kommunikation vores bedste anbefaling.”

Winnie Lærkelund Hansen, Børnefaglig konsulent
Børns Vilkår

Klippekort

Betal kun for den tid, I bruger.

10 timer: 9.000 kr.

Normal timepris 1.200 kr.
Spar 300 kr. i timen, og få prioriteret adgang til vores ydelser.

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Klippekortet giver jer en seriøs samarbejdspartner, som interesserer sig for jer og jeres mission. God Kommunikation eksekverer på jeres marketingstrategi, så I kan fokusere på jeres forretning.

Få hjælp til:

Marketingstrategi

Vi hjælper jer med at prioritere jeres indsats, udvikle jeres medier og skabe godt indhold, der matcher jer og jeres målgruppe.

Indhold og visuel identitet

Sammen finder vi frem til jeres stil og stemme.

Med vores netværk af specialister producerer vi grafik, tekst, billede, lyd og video, som matcher jer og jeres målgruppe.

Webudvkling og løbende tilpasninger

God Kommunikation hjælper jer med at udnytte jeres potentiale på nettet. Uanset om I har brug for en ny hjemmeside eller ændringer til jeres nuværende hjemmeside, tager vi gerne en snak med jer om mulighederne.

Support, kurser og sidemandsoplæring

Vi klæder jer på til at redigere og bruge jeres site. Sammen afstemmer vi, hvad I selv kan redigere, og hvad vi skal redigere og tilpasse for jer.

Vi har mange års erfaring med undervisning, sidemandsoplæring og løbende support.