WordPress hjemmeside til Forum100%

God Kommunikation har udviklet endnu en hjemmeside i WordPress med Divi-temaet. Forum100% er glade for deres nye site, som er blevet lettere i udtrykket og nemmere at opdatere.

Projektbeskrivelse

Forum100% arbejder på ungdomsuddannelsesområdet for, at alle unge får en god uddannelse. De ønskede med en ny hjemmeside at forbedre deres kommunikation til medlemmerne, deltagere i deres arrangementer og andre interessenter.

Det stod også højt på deres ønskeliste til nyt system, at de nemt selv skulle kunne opdatere hjemmesiden med nye arrangementer, fokusområder på forsiden mv.

Siden 2016 har Forum100% brugt God Kommunikation til webudvikling, kommunikationsrådgivning og konferencedækning. Det længerevarende, tætte samarbejde giver os en god forståelse for Forum100%’s sag og organisation. Derfor lå det lige for, at God Kommunikation skulle hjælpe Forum100% med at udvikle deres nye hjemmeside.

Selv om Mads har sit eget konsulentfirma, betragter vi ham som en ekstra kollega, der altid er i nærheden, når vi skal have en god dækning af vores konferencer til vores hjemmeside eller når vi har udviklet nye ideer og forslag, som vi ønsker afprøvet. Mads giver en god feedback og kommer med konstruktive forslag til forbedringer, der altid er velovervejede.

Det kan han gøre, fordi han kender vores forening til bunds og på grund af hans uddannelsesmæssige baggrund. Så det var nærliggende at kontakte God Kommunikation, da vi ønskede produceret en ny hjemmeside. Igen var Mads i stand til at udfordre os og forenkle vores budskaber.

Jørgen Lørvig Jensen, Daglig leder, Forum100%

Løsningen indeholder:

  • website bygget med WordPress og Divi
  • kursussystem bygget med The Events Calendar
  • en række tilpassede indholdstyper til forsiden, begivenheder, områdesider, søgeresultat mv.
  • migrering af indhold og viderestillinger fra gamle adresser
Skal du have ny hjemmeside? Vi hjælper med strategi og implementering

Projektdetaljer

Kategorier:

Projekt-URL:

forum100.dk