WordPress / Divi site og rådgivning til Natureventyr

God Kommunikation har hjulpet Natureventyr med at udvikle deres nye hjemmeside, som skal få endnu flere børnefamilier til at gå eventyr i naturen.

Projektbeskrivelse

Bag Natureventyr står fem børnefamilier, som har udviklet en app med eventyr og skattejagt i naturen. Appen har mere end 50 eventyr, og målet er at dække hele landet med eventyr, som fortryller omgivelserne og giver en ekstra dimension til familieturen.

Hjemmesiden er bygget med Divi og WordPress. Med et rigt brug af animationer, billeder, grafik, video og gode tekster præsenteres appen for børnefamilier og potentielle samarbejdspartnere.

Samarbejdet med Mads og God Kommunikation har været upåklageligt. Vores indledende design, tanker og idéer blev i løbet af få timer til en platform, som vi med lidt kompetent vejledning selv kunne gå i gang med at folde ud i form, design og indhold. Alle udfordringer undervejs blev hurtigt ryddet af vejen af Mads, så vi har kunne koncentrere os om at få hjemmesiden til at fungere. Alt i alt en helt optimal proces og et resultat, som vi glæder os til at bygge videre på sammen med Mads.

Dennis Teilmann Maigaard
Direktør, Natureventyr

Det er en fornøjelse at samarbejde med holdet bag Natureventyr, som besidder alle de nødvendige kompetencer plus gåpåmod til at lykkes.

God Kommunikation ser frem til at være med til at videreudvikle hjemmesiden og bidrage til Natureventyrs markedsføring.

Som et lille startup har vi tusind opgaver, der holdt os fra at komme i mål med den hjemmeside, som vores projekt fortjener. Derfor gav det super god mening, at vi fik Mads til at tage sig af alt det tekniske, og vi selv kunne koncentrere os om hjemmesidens form og indhold. Resultatet var et virkelig effektivt forløb, som vi er super glade for.

Dennis Teilmann Maigaard
Direktør, Natureventyr

Skal du have ny hjemmeside? Vi hjælper med strategi og implementering

Projektdetaljer

Emneord:

Projekt-URL:

natureventyr.nu