WordPress / Divi hjemmeside på dansk og engelsk til psykolog

God Kommunikation har udviklet psykolog Tine Dirckinck-Holmfelds nye hjemmeside. Opgaven inkluderede en landing page for Tines online forløb om overspisning samt engelsk sprogversionering/oversættelse.

Projektbeskrivelse

Psykolog Tine Dirckinck-Holmfeld hjælper danske og internationale klienter med at fremme deres mentale sundhed og trivsel.

Hun har blandt andet udviklet et online forløb til behandling af overspisning. Det udviklede vi en landingsside til med video, integreret podcast-afspilning og en mulighed for at afprøve modul 1 i forløbet.

Hjemmesiden er sprogversioneret på dansk og engelsk. Indholdet på siderne oversættes via oversættelses-pluginnet WPML. Strukturen bygges ét sted, mens de indholdsdele, som skal oversættes, bliver oversat i et enkelt brugerinterface.

Så snart jeg fik Mads i telefonen vidste jeg, at han kunne levere den service, jeg havde brug for. Mads tager sig tid, lytter, er i dialog ofte og vil gør sit bedste for at rådgive dig og give dig den service, du efterspørger. Samtidig med at han er ekspert på sit område. Mine varmeste anbefalinger går til Mads Gram-Hansen og God Kommunikation.

Tine Dirckinck-Holmfeld, psykolog, Tinepsychologist.com

Skal du have ny hjemmeside? Vi hjælper med strategi og implementering

Projektdetaljer

Projekt-URL:

Se hjemmesiden her