Website udviklet til UNIwise i Squarespace

God Kommunikation har stået for udviklingen af et nyt corporate site til UNIwise lavet i den seneste udgave af Squarespace. Vi er stolte over det fine resultat.

Projektbeskrivelse

UNIwise leverer digitale eksamensløsninger til uddannelsesinstitutioner over hele verden med deres WISEflow platform. Hovedkontoret i Aarhus ønskede et nyt corporate site, og vi er glade for at de valgte God Kommunikation til udviklingen af hjemmesiden.

Tag et kig på sitet her.

Visuel identitet, designskitser og grafikker blev leveret af Idworks, mens God Kommunikation stod for fortolkning, implementering og udvikling af sitet på Squarespace 7.1 i et tæt samarbejde med kunden.

Projektkommunikationen foregik fortrinsvist på engelsk, da UNIwise’s marked er globalt og deres engelsktalende marketingchef sidder i Manchester. Læs marketingchefens udtalelse om samarbejdet med webudvikler Mads Gram-Hansen fra God Kommunikation her:

Mads is a responsive and thoughtful developer. With a clear brief for the project, we were able to iterate quickly, with Mads offering advice and guidance on optimising and maintaining the site after go-live.

Marli Roode, Marketing Executive, UNIwise

Skal vi hjælpe dig med Squarespace udvikling?

Projektdetaljer

Projekt-URL:

Se sitet her