Squarespace support og tilpasninger til hjemmeside for kunstner

Charlotte Trampedach ønskede hjælp til at færdiggøre sin nye hjemmeside i Squarespace. Vi hjalp med tilpasninger af skabelonen Wexley og med at gøre siden nem at redigere for Charlotte.

Projektbeskrivelse

Charlotte Trampedach er kunstmaler. Hun udstiller i sit eget galleri i en nedlagt købmand ved Ringsted og på udstillinger i det ganske land. Hendes malerier kan også ses og købes på hendes hjemmeside, Facebook og Instagram.

Tilpasset visning af billeder

Vi hjalp blandt andet Charlotte med at tilpasse visningen af hendes billeder. Som standard i skabelonen Wexley vises billedets titel, når man fører musen henover billedet. Via CSS-kode vises der nu en info-tekst under titlen med materiale, mål og pris.

Uden kode var det heller ikke muligt med skabelonen at få vist tekst på mobil, og når man åbner et billede op. Vi tilpassede skabelonen via CSS, så titel og infotekst vises under billedet på mobilen, og så de vises til højre for billedet, når man klikker på det på computer.

Vi gjorde det også nemt for Charlotte at redigere listen over kommende udstillinger. Derudover havde vi en god drøftelse med Charlotte om, hvilke markedsføringskanaler hun skulle bruge til hvad. Og vi gav anvisninger til, hvordan Charlotte selv kunne oprette en Google Virksomhedsprofil for sit galleri og få viderestillet den gamle hjemmeside-adresse til den nye URL.

Har du brug for Squarespace support og udvikling?

Projektdetaljer

Emneord: