Squarespace site til UCL

God Kommunikation har udviklet nyt subsite til talentforløbet EduGamer på UCL. Sitet er udviklet i Squarespace i samarbejde med professionshøjskolens kommunikationsafdeling.

Projektbeskrivelse

UCL er stedet at være, hvis man på Fyn eller i Trekantområdet ønsker at læse til lærer, pædagog, sygeplejerske, datamatiker og mange andre videregående uddannelser.

Med talentforløbet EduGamer dyrker UCL skolens største talenter gennem et 3 måneders intenst udviklingsforløb. I tværgående teams skal de udvalgte studerende forsøge at give de deltagende virksomheder en konkurrencefordel ved at indtænke gamification i deres forretningsmodeller.

God Kommunikation har udviklet og implementeret EduGamer-sitet i Squarespace. Udviklingen foregik i løbende dialog med UCL’s kommunikationsafdeling og med udgangspunkt i deres brief og designguide.

Det er spændende at arbejde med en større kommunikationsafdeling som hos UCL, hvor det er tydeligt at medarbejderne kommer med hver deres kompetencer og inspirerer hinanden til at udvikle sig. Jeg er glad for i det setup at kunne bidrage med min specialviden indenfor webudvikling og digital kommunikation.

Forhåbentlig kommer God Kommunikation til at lave mange flere projekter med UCL.

Mads Gram-Hansen, webkonsulent og ejer, God Kommunikation

Skal vi hjælpe dig med Squarespace udvikling?

Projektdetaljer

Emneord:

Projekt-URL:

edugamer.ucl.dk