Kommunikation og udvikling på klippekort for TagTomat

TagTomat bruger God Kommunikation til sparring og udvikling af deres Wordpress-site med temaet Divi.

Projektbeskrivelse

Opdatering december 2019: God Kommunikation har udviklet en ny version af tagtomat.dk i WordPress med temaet Divi. Besøg siden her, og bliv inspireret til grønne projekter.

TagTomat skaber grønne fællesskaber, byrum og meget mere med fokus på genbrug, kvalitetsmaterialer, dansk design, lokal produktion og dansk natur. Og selvom man ikke bor på Nørrebro, kan man sagtens købe deres fine produkter. Vores erfaring er, at projekter med TagTomat foregår i et levende tempo med stor opfindsomhed og smittende iværksætterlyst.

Jeg er super glad for den aflastning, God Kommunikation giver mig i en travl hverdag, hvor TagTomat som ejerledet firma ofte gør, at jeg sidder med mange kasketter.

– Mads Boserup Lauritsen, TagTomat

Det er en fornøjelse for God Kommunikation at hjælpe TagTomat i travle tider med at få kommunikeret nogle af deres mange spændende projekter og produkter via blandt andet blogindlæg, produktbeskrivelser, cases og nyhedsbreve.

TagTomat udnytter også vores viden og kompetencer indenfor webudvikling til at videreudvikle deres WordPress-hjemmeside med blandt andet tilpasninger af design, informationsarkitektur og forbedringer af side-skabeloner.

Det har været optimalt at finde en samarbejdspartner, som både kan tilpasse vores WordPress-side og samtidig skrive udkast til nyhedsbreve, blogindlæg samt give sparring på kommunikationsstrategi.
Men vigtigst af alt kan God Kommunikation eksekvere på konkrete opgaver og få vores projekter ud i æteren, uden at jeg selv skal gøre det hele.

– Mads Boserup Lauritsen, TagTomat