Corporate site udviklet til Maltes Marketing i WordPress / Divi

God Kommunikation har leveret et nyt website til Maltes Marketing lavet i WordPress og Divi. Vi ser frem til det videre samarbejde med vores gode kontorkollega Malte Lange og hans team.

Projektbeskrivelse

Maltes Marketing hjælper virksomheder med online markedsføring. De er eksperter i at sætte gang i leads-genereringen og salget med Google Ads og Facebook Ads. Det har vi i God Kommunikation set på nært hold for en lang række fælles kunder, da vi til daglig samarbejder og deler kontor hos Coworking Plus.

Det har været en stor fornøjelse at levere ny hjemmeside til Maltes Marketing ud fra et gennemført design lavet af Nikolaj Kronbær // Side Project.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde og er glade for den fine anbefaling fra en fagfælle med dyb teknisk indsigt som Malte:

Samarbejdet med God Kommunikation har været meget positivt – især fordi Mads både har sans for det tekniske setup bagved og brugeroplevelsen for den besøgende. Jeg har følt vi har været i meget trygge hænder – både under udvikling, test, overlevering og ved idriftsætning af det nye website. Samarbejdet med en ekstern designer har God Kommunikation gjort til UG. Kan klart anbefales hvis du vil have den helt rigtige løsning på et WordPress site med fokus på både god UX, hastighed og søgemaskineoptimering.

Malte Lange, ejerleder, Maltes Marketing

Skal du have ny hjemmeside? Vi hjælper med strategi og implementering

Projektdetaljer

Kategorier:

Projekt-URL:

maltesmarketing.dk