Udvikling af Børns Vilkår intranet i SharePoint Online

God Kommunikation har hjulpet Børns Vilkår med at udvikle en ny portal for deres mere end 500 frivillige. God Kommunikation bidrog med rådgivning om løsningsdesign, sparring med projektledere og redaktører samt ikke mindst tilpasninger via CSS.

Projektbeskrivelse

Børns Vilkår taler børn og unges sag, men de nøjes ikke med at tale for og om dem. De taler også med med børn og unge, som har brug for hjælp. På BørneTelefonen sidder organisationens mange frivillige rådgivere næsten døgnet rundt klar til at lytte, chatte og tekste.

Rådgiverne og resten af organisationen har en intranet-portal (Frivilligportalen) med nyheder, viden, e-læring og hjælp til rådgivningen om emner som mobning, skilsmisse, stress, sorg og selvskade. Portalen kan rådgiverne bruge, når de taler med børnene, og når de har brug for at opkvalificere sig på et emne.

Da Børns Vilkår ønskede en ny og forbedret version af portalen for de forskellige grupper af frivillige, søgte de efter en ekstern konsulent til at hjælpe dem med at bygge den. Valget faldt på Mads Gram-Hansen fra God Kommunikation.

“Med Mads Gram-Hansen har vi fundet den helt rette webkonsulent, som reagerer hurtigt og kompetent på vores ønsker. Vi giver Mads og God Kommunikation vores bedste anbefaling.”

Winnie Lærkelund Hansen
Børnefaglig konsulent, Børns Vilkår

Det var og er et spændende projekt. Portalen er bygget i SharePoint Online med Communication Sites / Modern Pages / Hub site. Ambitionen er at bruge SharePoint’s standard byggeklodser og kun tilføje custom kode for at få design, brugeroplevelse og brandingen tilpasset (med en del CSS og en smule JavaScript).

Via CSS har vi fx forenklet brugeroplevelsen for de frivillige, så de ikke ser SharePoint-funktioner, som ikke er relevante for dem. Det er blevet til et fint og omfattende site, som af SharePoint-kendere er blevet rost for et flot design og udnyttelse af platformens muligheder.

God Kommunikation bidrog (og bidrager stadig) med rådgivning om løsningsdesign, sparring med projektledere og en lang række tilpasninger med kode (CSS).

Projektdetaljer

Kategorier:

Emneord: