Skal I have ny hjemmeside?

En god hjemmeside arbejder for jer hver dag. Hos God Kommunikation får I rådgivning og udvikling af høj kvalitet. Vi skaber hjemmesider, der imponerer og konverterer besøgende til kunder.

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

God Kommunikation hjælper jer med at udnytte jeres potentiale på nettet. Uanset om I har brug for en ny hjemmeside eller ændringer til jeres nuværende hjemmeside, tager vi gerne en snak med jer om mulighederne.

Vi bygger enten med WordPress eller Squarespace afhængig af jeres behov, ønsker og forudsætninger. Herunder kan I læse, hvordan et typisk hjemmeside-projekt med God Kommunikation forløber.

1. Dialog om jeres ønsker og behov

Et hjemmeside-projekt med God Kommunikation starter med at vi tager en snak om jeres forretning, målgruppe og målet med projektet.

Vi drøfter også, hvilke ressourcer projektet kræver. Har I selv tekster, billeder, video og andet, som kan genbruges, eller skal vi producere nyt materiale.

2. I modtager et tilbud

Når vi kender jeres behov og ønsker, sender vi et tilbud til jer. Til større projekter vil vi forinden afholde en workshop for at blive klogere på jeres marked, forudsætninger og behov.

3. Udvikling og feedback

Nogle projekter kræver et opstartsmøde. Andre er mere ligetil og klart definerede.

Vi udvikler hjemmesiden og evt. jeres visuelle identitet. I giver feedback.

4. Lancering af hjemmesiden

Vi åbner op for hjemmesiden. Efter lanceringen laver vi evt. nødvendige tilretninger.

5. Support, tilpasninger og uddannelse

Efter lanceringen hjælper vi typisk vores kunder med tilpasninger, søgemaskineoptimering, uddannelse, sparring og support via telefon, mail og skærmdeling.

Dette arbejder foregår på klippekort eller på timebasis. I betaler kun for den tid, I bruger.

Et udpluk af vores kunder

“Samarbejdet med Mads / God Kommunikation er effektivt, ukompliceret og meget tillidsskabende i takt med at Mads gang på gang leverer god kvalitet til aftalt tid.”

Jørn Petersen, Kursuschef
Udviklingscenter Syd

“Med Mads Gram-Hansen har vi fundet den helt rette webkonsulent, som reagerer hurtigt og kompetent på vores ønsker. Vi giver Mads og God Kommunikation vores bedste anbefaling.”

Winnie Lærkelund Hansen, Børnefaglig konsulent
Børns Vilkår

Klippekort

Betal kun for den tid, I bruger.

10 timer: 9.000 kr.

Normal timepris 1.200 kr.
Spar 300 kr. i timen, og få prioriteret adgang til vores ydelser.

Kontakt Mads Gram-Hansen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres forretning.

Mail: mads@godkommunikation.dk
Tlf: 51513298

Klippekortet giver jer en seriøs samarbejdspartner, som interesserer sig for jer og jeres mission. God Kommunikation eksekverer på jeres marketingstrategi, så I kan fokusere på jeres forretning.

Få hjælp til:

Marketingstrategi

Vi hjælper jer med at prioritere jeres indsats, udvikle jeres medier og skabe godt indhold, der matcher jer og jeres målgruppe.

Indhold og visuel identitet

Sammen finder vi frem til jeres stil og stemme.

Med vores netværk af specialister producerer vi grafik, tekst, billede, lyd og video, som matcher jer og jeres målgruppe.

Webudvkling og løbende tilpasninger

God Kommunikation hjælper jer med at udnytte jeres potentiale på nettet. Uanset om I har brug for en ny hjemmeside eller ændringer til jeres nuværende hjemmeside, tager vi gerne en snak med jer om mulighederne.

Support, kurser og sidemandsoplæring

Vi klæder jer på til at redigere og bruge jeres site. Sammen afstemmer vi, hvad I selv kan redigere, og hvad vi skal redigere og tilpasse for jer.

Vi har mange års erfaring med undervisning, sidemandsoplæring og løbende support.